Vis, vise , visuri….!

…mda asta e atunci când te ridici de pe scaun cu viteza unui ghepard la vânatoare şi alergi spre împlinirea tuturor planurilor de viitor şi  crezi că pâna la finalul zile totul e aşa cum ar trebui….(aici intervine acel zgomot de disc zgâriat ) …şi brusc revi la realitate.

Într-adevăr era un scaun, cel din tramvai şi te ridicai cu viteză, dar din cauza unei frâne apăsată  mai brusc,  nici vorbă de gheparzi, vânătoare şi alte cele. Cam asta se întamplă când te fură peisajul şi ai un moment de „visat cu ochii larg deschişi”.

Planurile, visele  sunt bune, sunt aducătoare de energie în viaţa fiecăruia, de aceea… keep dreaming !

La un moment dat am auzit o vorbă înţeleaptă ” dacă nu mai ai vise, nu prea mai trăieşti”. Sunt total de acord cu această cugetare,  deoarece exista  zona aceea gri şi dubioasă în care nu ştii dacă ma trăieşti sau nu. E ca și cum ai face parte dintr-o ecuație cu 3 necunoscute și una dintre ele e cea cu privire la timp şi spaţiu, „oare m-am blocat într-o buclă a spaţiului în care timpul nu mai are relevanţă sau invers?!”  În perioada respectivă, cariera de fizician mai are o logica, pentru ca în rest tot ceea ce până  acu′ era viaţa ta,  acum e … ceva, cumva!

Fără vise omul se oprește intr-un punct în care îi este comod deoarece nu își asuma riscul de a încerca necunoscutul. Dar în același timp pierde tot ceea ce înseamna bucuria de a face lucruri noi, de a experimenta sentimente și adrenalina dată de depășirea propriilor bariere.

Before was the dream …!

 

Tschuss!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s