Îmi pare rău …

Îmi pare rău…Îmi pare rău că ți-am cerut  să înțelegi. Îmi pare rău că ți-am cerut să îmi  acorzi un moment de liniște.  Îmi pare rău pentru că am crezut că ai putea să mă asculți. Îmi pare rău pentru că …. îmi pare rău și nu regret.

Îmi pare rău că nu mai știu cui îi datorez aceste păreri de rău, mie sau ție ?! Mie pentru că am permis sau ție, pentru ca ai avut ocazia a te opri să strivești un suflet și nu ai avut nici un regret.

Părerile de rău nu fac nici un bine nimănui, deoarece răul a fost făcut. Părerile de rău sunt precum încercările de îndrepta o hârtie mototolită și te aștepți să nu mai vezi nici măcar o cută. Dar nu e așa …. știu că e bine să ierți, dar pentru a ierta trebuie să te vindeci întâi.  Această vindecare, vine prin schimbare ,  datorită  schimbării reusești să găsești un nou mod de a vedea lucrurile  și numai după aceea poți ierta cu adevărat. Și după ce m-am schimbat pentru ca să te pot ierta, te mai aștepti să fiu aceeași ca înainte?! pentru ca să fiu cea de până acum, îmi ceri să nu te iert, să revin în puncul în care eu sufăr și tu îți ceri iertare sau cel puțin așa sper …că ți-ai cerut iertare!

Bucata de hârtie pe care o mototoleai era sufletul meu și da, acu′ acele cute sunt la mine în suflet. Dar e ok, acum sunt bine, ceea ce până acum erau răni deschise, acum sunt numai niște linii care să îmi aducă mereu aminte că am un singur suflet și că nu e pentru oricine.

Acele cute sunt acolo pentru ca să îmi amintească de schimbare, că am crescu și acum sunt alta, de aceea nu regret. Nu regret că m-am schimbat… acum îmi pare rău de tine că încă nu înțelegi ce ai făcut, dar mulțumesc, datorită ție am crescut!

Poate că vei găsi un alt suflet pe care să îl folosești sau poate că al meu va fi iarăși folosit de altcineva, dar nu uita că și al tău suflet poate fi folosit la rândul său!

Din păcate nu se poate folosi o intervenție chirurgicală pentru a șterge o cută din suflet și de aceea folosim măști pentru ca nimeni să nu ne vadă sufletul așa cum e. Folosim zâmbete false care să ascundă ceea ce ar putea fi văzut in oglinda sufletului, in ochi. Ochii sunt cei care nu pot ascunde adevărul. Dar acest detaliu îl pot observa numai cei care își doresc cu adevărat !

Orice ar fi, oricum ar fi, nu uita că sufletul e al tău și numai unul ai, nu îl oferi oricui și nu îl împovăra cu lucru inutile … păstreză măcar un locușor unei să pui bucuriile !

 

Tschuss!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s