Ce să și faci noaptea…

Ce să și faci noaptea…doară nu poți, tu, să dormi ca omul normal!

Te învărți în pat, te uiți la ceas, vezi că e puțin trecut de două și după ce te mai învârți (mai ceva ca vara când ești la plaja), începi să testezi  trucuri de adormit.

Just start with the beggining , te gândești la locuri frumoase și liniștite, după aceea te mai răsucești un pic în pat ( asta numai ca să verifici că ești în cea mai confortabilă poziție de dormit) și realizezi că nu reușești să pui geană pe geană…e un bun moment să cauți alt truc.

Începi număratul de oi și mioare… somnul  nu vine, dar rapid apare plictiseala, așa că pentru o mică diversificare schimbi limba…Acu se oprește timpul în loc pentru că vine momentul de luciditate și brusc revi la realilate și te enervezi  instant pentu că americanii au reușit să îți contamineze și simplul tău truc de numarat oițe, acu nu se mai poate o oaie, doua oi…acu e one sheep, two sheeps.

Vrei să abandonezi, te mai uiți la ceas și te gândești că dacă nu adormi în maxim jumătate de oră, mâine vei fi legumă, de pe la 14-15:00 și până seara la 17-18:00 vei fi un veritabil tuspais ( nu e nimic fitzi mitzi, e o simplă mâncare de dovleac), adică tocat mărunt și fără vreo șansă de a mai fi capabilă sa legi două fraze coerente.

Dacă invazia US e deja trecută, acu te mai gândești ce alte limbi străine mai știi, îți aduci aminte de numarătoare din copilărie și începi: eins, zwei, drei și cam atât, pentru mai mult e nevoie de studii aprofundate J . Dar e prea scurt pentru ca să vină  somnul, nu e suficient de lungă numărătoarea și atunci mai adaugi niște cuvinte, care speri tu că sunt in acelasi câmp lingvistic.Și uite așa se naște numărătoarea ta: eins, zwei, drei, katze, schwein, frosch.  După alte 10 min cu noua numărătoare și yok somn … GATA se aprinde lumina !!!

E cel mai groaznic momentul acela de pe la 3-4 noaptea, când ești ca bufnița pe creangă și singurul gând pe care îl ai, e că mâine o să regreți și o să cauți un perete cu un semn mare: loc de dat cu capul.

Așa că te trezești, mai citești niște mail-uri mai răspunzi la câteva, asta numai așa să ai o scuză, cică m-am trezit să mai lucrez puțin, că e linște….mhhm și uite așa două vaci croșetau sarmale!

Mno cam atât, că acu ar fi momentul să încerc să dorm puțin pentru că în curând o să sune alarma și iarăși am sa îi ofer telefonului, o călătorie gratuită, pe sub pat.

Somn usor și vise frumoase!

Tschuss!

Un gând despre „Ce să și faci noaptea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s