Eu nu mai înțeleg nimic.

Eu nu mai înțeleg nimic… dacă nu vrei să mă cunoști …de ce mă saluțiiii…..aaaa ( cred că poți să îți imaniginezi un  cimpanzeu isteric—do you remember Cita?)

Îmi vine să urlu de nervi când mă gândesc că de fiecare dată când las garda jos, mi-o iau!!

Fiiiiii drăguță cu cei din jurul tău și ….cado′ ….. ei îți f** nervii… mda echitabilă treabă nu am ce adăuga…

NU înțeleg de ce mă saluți….SAUUU… stai – o fi genul care – te cunosc numai când nu mai există altcineva în jur….SERIOS!!!! …. asta înseamnă maturitate….. aaaaaa –again urlu în sinea mea și mă tot gândesc unde naiba îmi e mintea….. unde îmi e capul!!!

De ce nu pot să îmi încep dimineața într-un mod liniștit, frumos, fără bătăi de cap –- oare!?!!!

Dar nuu…mă gândesc că e bine și frumos să te comporți decent cu cei din jur, să socializezi, să saluți…oare nu am putut să rămân insociabilă și liniștită ?!!? de ce trebuie să mă enervez de dimineață cu idioți care nu merită …. care nu merită nici măcar atenția unui simplu salut.

–8h mai târziu–

După ce am scris rândurile de mai sus, m-au chemat îndatoririle sociale și a trebuit să amân finalizarea acestei pagini.

Am revenit să termin ce am început de dimineață – doar că trebuie să îmi rămân mie fidelă și să scriu ce s-a mai întâmplat…. și acu finalul face ca ceea ce am scris de dimineață să se trasnforme într-o criză datorată lipsei de cofeină  😦

Se pare că universul este mereu atent să îmi arate toate fațetele unei situații- chiar dacă eu încerc din toate puterile să o văd numai pe cea care îmi convine – acu serios – cine nu face asta … 😀

Din nou, el și ea se văd, ea- cu un zâmbet arogant are numai gânduri ”bune” pentru el,  el -cu un zâmbet discret ”Ceau”,  ea – panică, panică ( mno acu Cita e dezorientată)…trebuie să răspundă la salut dar în același timp trebuie să fie atentă să nu îi scape ultimul gând- care întâmplator îl invita foarte frumos spre originile sale cele mai pure.

Ea- din nou enervată peste cotele normale– acu de ce salută??!, nu era pregatită să mai audă ceva din partea lui, cu atât mai puțin un salut. OFFFFF  … mda cică femeile sunt greu de înțeles …. eu cred că  aici  este perfecta egalitate în procentele care fac referire la profunzimea înțelegerii, el și ea – două maimuțe neînțelese!!!

Și acum mă gândesc că sunt foarte obosită după o zi plină! Plină de ups an downs, disperare și extaz, nepăsare și pasiune, bun și rău … și aș putea continua așa la nesfârșit.

Cugetarea de la final de zi este că: e important cum ne începem ziua și că oricum ar începe avem milioane de variante de cum o putem încheia.

 

Tschuss!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s