Un circuit închis

Suntem conștienți că viața noastră este un circuit închis.

Fiecare circuit are propria imagine, are o formă unică, are colțurile și rotunjirile experiențelor noastre.

Fiecare zi trăită, fiecare experiență, lasă o urmă în circuitul nostru.

Indiferent de credința pe care o ai,  viața de pe Pământ are un început și un sfârșit.

Un sfârșit de care nu poți să te bucuri!

Cel mai mare proiect este să ne trăim viața  și este singurul proiect la al cărui final nu o să poți spune – mă bucur că am terminat!

Oricât de frumoasă ar fi fost călătoria lor, nu mă pot bucura nici când văd că cei din jurul își termină experiența din această viață.

Așa simt acum, nu știu ce părere o să am după vreo 60 de ani de experințe și încercări.

Oare dacă ajungi să te plictisești sau să te simți compleșit de încercări,  atunci începi să îți dorești o altă experiență ?! –  Nu ai idee despre cum o să fie, numai nouă să fie!?!

Indiferent de încercările pe care le avem, trebuie să nu uităm că ceea ce nu ne dărâmă, ne face mai puternici. Puterea stă în ceea ce ai învățat după fiecare încercare.

Minimizarea încercării nu este soluție,  o minte care are puterea de a rămâne rațională este cheia succesului. O minte care te ajută să decizi și să găsești soluția potrivită ție.

De multe ori deciziile luate doar pe baza impulsului de moment sau pur sentimentale, sunt cele care ne pun în cele mai grele încurcături.  Și în urma cărora rămânem cu regrete și resentimente, cu acele ”poate că ar fi fost mai bine să fac așa”, sau ” poate că ar fi fost bine să spun aia sau ailaltă„ sau ” poate nu ar fi trebuit să am tonul acela”  și pot continua la nesfârșit aceste ”poate că…” .

Cele mai grele remușcări sunt cele în care sunt implicate persoane,  față de care nu mai putem schimba nimic. Acele persone care și-au încheiat călătoria pe Pământ.

Persoane cărora am fi vrut să le mai spunem că mereu vor avea acel loc special în sufletul nostru, că nu vor fi uitați niciodata, să le mai spunem un ultim Multumesc  pentru cum m-ai pregătit pentru viață!, Mulțumesc pentru că ai fost acolo atunci când am învățat să fac primii pași! Mulțumesc pentru că  atunci când am căzut mi-ai fost alături și m-ai învățat să mă ridic ! Mulțumesc pentru că m-ai primit în viața ta !

Dar de cele mai multe ori rămân doar Îmi pare rău ….. pentru că  nu am fost suficient de puternic! … pentru că nu știut cum să îți spun adio!…. pentru că nu ți-am spus de suficiente ori ce însemni pentru mine!…. pentru că nu ți-am spus Mulțumesc de suficiente ori!…

Oriunde te-ai afla,  știu că ai auzit tot ce am vrut să îți spun !

Oriunde te-ai afla, știu că poți vedea ce e în sufletul meu !

Oriunde te-ai afla, mereu te voi simți aproape, deoarece te voi purta mereu în sufletul meu! 

 

Tschuss!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s