Program cu centrifugare intensivă…

Wauuuu am aflat cum se simt hainele în mașina de spălat….

Știi săptămâna aia în care călătorești în interes de serviciu și te pregătești, mai muncești câteva seri acasă, numa numa să ai totul așa cum trebuie.

Și te duci voios cu pieptul înainte și cu gândul că ești pregătit să arăți cât ai muncit, în ultimul an și te mai pregătești un pic…

… te pregătești și sufletește, mai mergi la două ore suplimentare de yoga, faci meditația de dimineață, faci tot ce trebuie pentru că te gândești că o să fie greu !

Că o să dai multe explicții pentru orice, că o să explici de ce a zburat ieri, musca în jurul caprei și la toate le pregătești frumos câte un răspuns politicaly correct….  că așa dă frumos pe ecran.

Ba chiar mai înveți câteva trucuri despre cum să respiri adânc, dar să nu se vadă …

Și te duci. Și ajungi. Și încă mai ai un pic de voioșie și când ești în pragul de la cușca leilor, dar zâmbești frumos, pentru că te-ai pregătit … te-ai spălat pe dinți și te duci … ce o fi o fi, cel mai rău lucru ce se poate întâmpla?!… să pleci mai devreme acasă și când ajungi, să afli că nu mai am job …

Te duci și îți prezinți tradiționalul Wellcome și nu apuci să răspunzi politicos că deja zbang te trăznesc 3 task-uri.

Nu îți prea dai seama ce se întâmplă, îți cauți un colț – deschizi taraba și începi să tastezi că altfel nu ai cum – după o jumătate de oră te mai verifică dacă ai terminat…. moment în care vrei să spui că o să te mai întâlnești și cu alți oameni și că s-ar putea să nu apuci să le faci pe toate – dar deja de 2 min vorbești singur, că nu mai e nimeni pe aproape!

Fugi alergi,  îți plimbi taraba mobilă și ajungi să te întâlnești și cu ceilalți colaboratori,  acolo ți-o iei grav, nu prea ești sigur că ai înțeles de ce, dar oricum un meteorit sau ceva o picat pe la mama naibii și din păcate pentru tine, tu nu ai aflat primu.

Și la final nu ai reușit să spui numănui speach-ul tău frumos pregătit și pe când ești cu bagajul în mână să pleci către aeroport, se aude o voce pe fundal care îți transmite că subiectul pentru care ai venit, se reia în următorul meeting virtual … numai că e peste vreo 6 săptămâni!

În avion se fac pregătirile pentru decolare,  energie mai ai cât să fi un spectator tăcut și să speri că știu ei ce să facă în cazul în care asterele se așează în defavoarea ta.

…  vin și soap opera, este  combinația pentru a putea digera experiența de centrifugare intensivă!

Tschuss!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s