Timpul …

Dacă pentru tine nu contează timpul meu, de ce ar conta timpul tău pentru mine ?!?

….din obsesia de a avea respect pentru cei din jur, cred că contează pentru mine să îmi fie respectat și timpul.  Timpul e important, este cadoul suprem primit de la viață atunci când te-ai născut. Problema cu el e că… e cu cantitate limitată, dacă l-ai consumat nu îl mai ai și gata. Nu poți să îți cumperi timp, nu poți să dai timpul înapoi, pur și simplu nu ai cum să îți faci o  realimentare a timpului.

Dacă  te gândești cât este de important și de prețios, mai ai chef să îl consumi pe chestii inutile sau cu oameni care nu respecta timpul tău?!

Timpul este al tău și ar trebui să îl petreci așa cum vrei, așa cum îți place. Din păcate în cele mai multe cazuri timpul ne este deja programat, 5 zile pe săptamână, cel puțin 10 h pe zi ne sunt deja folosite job.  Dacă faci un mic calcul timpul  devine și mai prețios deoarece o zi are numai 24h din care, tu deja ai folosit aproape jumătate.

Ca și în orice subiect despre viață, eu nu cred că există rețeta perfectă de cum să îți petreci timpul.

Nimeni nu știe mai bine ca tine, ce ai nevoie și în ce dozaj. Poate unii au nevoie ca după job să privească mișcarea norilor pe cer sau să verifice temperatura din mall sau alții vor ca până la miezul nopții să salveze lumea dar să mai facă și o ciorbă sau un joc de șah.

Oricare ar fi alegerea, e alegerea ta !!! … apropo vezi că trebuie să fie asumată, pentru că fiecare alegere vine un set de consecințe

Mda…este fain ca uneori să mai încerci lucruri noi, pentru că așa mai poți afla dacă mai e ceva nou care s-ar putea să îți placă, numai că nu știai până atunci. Nu știu cât de fain e cu mâna în ghips după o tură cu parapanta, care a fost cu aterizare de urgență  sau o întâlnire care se finalizeză cu mulți spectatori curioși cum draqu ai reușit să ajungi în poziția aia- și apropo ei sunt medici si încăperea se numește camera de gardă!

… dar ce să mai, continuăm să experimentăm lucruri noi, că altfel despre ce am mai povesti și cum am avea ocazii datorită cărora să creștem, să ne dezvoltăm, să ne cunoaște!

”Înțelepciunea pare a fi în posesia celor ce duc cea mai simplă viață” Pam Brawn

 

Tschuss!

Un gând despre „Timpul …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s